Freelium

Helium is een onmisbaar component voor MRI-systemen. Een tekort aan helium, een reëel scenario, heeft dan ook grote impact op ziekenhuizen en patiënten wereldwijd. Innovatie Freelium gebruikt 20 liter vloeibaar helium in plaats van 2000 liter.

GE kondigt daarom trots haar nieuwste innovatie aan: Freelium*, een magneettechnologie waarbij slechts nog een procent nodig is van de hoeveelheid helium die conventionele MRI magneten gebruiken.

Lees meer over deze baanbrekende helium technologie voor MRI.

Freelium

Echosystemen Deventer

In de komende jaren krijgt het Deventer Ziekenhuis te maken met een investeringspiek in medische apparatuur. Deze piek wordt veroorzaakt door het bereiken van het einde van de (technische) levensduur van de apparatuur, tien jaar na de verhuizing naar het nieuwe ziekenhuis aan de Nico Bolkesteinlaan. 

Het ziekenhuis koos (ziekenhuisbreed) voor echosystemen van GE Healthcare. 

Lees hier hoe zij tot deze keuze kwamen.

Deventer echosystemen

MSK cursussen

Universiteit Antwerpen & Universitair Ziekenhuis Antwerpen organiseren interessante Ultrasound cursussen in 2017/2018.


Klik hier voor meer informatie


ecomagination

Of het nu gaat om onze op zonne-energie gedreven gebouwen waar onze producten worden ontworpen en geproduceerd, of over onze mogelijkheden om gebruikte apparatuur op een milieuvriendelijke wijze op te knappen of te hergebruiken, ecomagination komt ten goede aan de bevolking van vandaag en de generaties van morgen. 

 

Lees meer

GE Healthcare's ecomagination validation.

healthymagination

Healthymagination is ons wereldwijde initiatief om betere gezondheidszorg te bieden aan meer mensen over de hele wereld door middel van innovaties die de kosten verlagen, de toegankelijkheid verhogen en de kwaliteit van gezondheidszorg verbeteren.

Lees meer

healthymagination

Congressen

Tot ziens op onze congresssen

Ook dit jaar kunt u GE Healthcare op diverse congressen tegenkomen. Wij kijken uit naar uw komst, onder andere tijdens de Radiologendagen, onze gebruikersdagen of een van de vele andere evenementen. Welkom op onze stand. 

Lees hier meer over onze evenementen.