GE Healthcare

GE Healthcare

Menu
Sluiten

Sorry, your search for: did not find any results

Zoek suggesties: Zorg ervoor dat uw zoekterm(en) correct gespeld is/zijn Probeer (een) andere zoekterm(en) Probeer (een) algemenere zoekterm(en)

GE Healthcare Diagnostic Imaging

Het gebruik van röntgenapparatuur is de oudste en meest bekende techniek voor medische beeldvorming. Reeds in 1920 werd de eerste mobiele röntgenbuis van GE op de markt gebracht. Voortbordurend op deze successen zijn de technieken sindsdien enorm veranderd. De analoge beelden werden steeds beter van kwaliteit en zijn inmiddels ingehaald door digitale technieken aangevuld met CT (Computed Tomografie) en MR (Magnetic Resonance).

Aangevuld met computergestuurde (rekenkundige) processen worden beelden in een al dan niet door GE geleverde RIS/PACS oplossing verwerkt. De afdeling Healthcare IT biedt u daarnaast mogelijkheden voor opslag en bewerking met diverse applicaties en serveroplossingen.

Vanuit het kantoor in Hoevelaken wordt u niet alleen ondersteund bij de aanschaf van apparatuur, maar wordt ook de service en installatie van DI-apparatuur gecoördineerd.