Over GE Healthcare

GE Healthcare levert medisch-technische oplossingen en diensten die naar verwachting een belangrijke bijdrage leveren aan een volledig nieuwe benadering van patiëntenzorg.

De onderneming beschikt over uitgebreide knowhow op het gebied van medische beeldtechnologie, informatietechnologie, medische diagnostiek, patiëntenmonitoring,farmaceutisch onderzoek en biofarmaceutische productietechnologie.

Verder levert GE Healthcare als producent van medische technologie uiteenlopende diensten gericht op het verhogen van de efficiëntie in de gezondheidszorg en helpt het zijn klanten wereldwijd om steeds meer patiënten tegen steeds lagere kosten een betere zorg te bieden.
GE Healthcare werkt ook samen met andere toonaangevende aanbieders van medische diensten om de globale doorbraak te helpen bewerkstellingen die nodig is om duurzame gezondheidssystemen tot stand te brengen.

Met de “healthymagination”-visie nodigt GE Healthcare iedereen uit zich bij dit streven aan te sluiten. Het bedrijf ontwikkelt daarvoor innovaties die wereldwijd de kosten verlagen, de toegang tot medische diensten vergemakkelijken en de kwaliteit en efficiëntie van de patiëntenzorg verbeteren.

GE Healthcare, met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, is een onderdeel van General Electric Company (NYSE: GE). Wereldwijd zetten GE Healthcare medewerkers zetten zich ten volle in
voor professionals in de gezondheidszorg en hun patiënten in meer dan 100 landen.